Ervaringen | Mommers fotografie

“Half 2015 stelden wij de vraag aan Floor: “zou jij onze foto’s willen maken voor onze bruiloft volgend jaar?”. Vanaf dat moment is Floor super betrokken bij ons geweest en heeft ze met ons al haar ideeën gedeeld. In de zomer van 2015 mochten we al even met Floor op pad: toen gingen we naar het altijd prachtige “Petten”, om daar foto’s te maken voor onze Save the dates, wat zelfs de strandwacht nooit zal vergeten, haha! Ook het resultaat was om nooit te vergeten, zo leuk en zo gezellig om dit met Floor te doen.

Toen kwam daar onze grote dag: 15 juli 2016. Vooraf aan de ceremonie gingen wij met Floor naar de Bussumse hei om daar onze foto’s te maken. Zenuwachtig als wij waren, maar Floor was er voor ons! Wij hebben genoten van deze fotosessie en vooral van alle leuke en creatieve ideeën van Floor.
Tijdens de ceremonie en tijdens de borrel op onze bruiloft, leek het wel alsof Floor overal was: geen moment is overgeslagen!
En na de bruiloft? Maakte Floor ook nog een prachtig fotoboek voor ons! Wat een geluk voor ons: het eindresultaat is zo prachtig!!

Wat zijn we super blij met jou lieve Floor! We hebben genoten van jou, al je lieve en creatieve inbreng, maar vooral zijn we blij met al het geduld dat je voor ons had. Wij zijn niet de mensen die graag op de foto gaan, maar met jou lieve Floor valt alles ontzettend mee. Het eindresultaat is geweldig, een herinnering voor altijd. Dankjewel daarvoor. We hadden dit niet zonder jou willen ervaren. Duizendmaal dank lieve Floor!” (Michelle & Martijn Verwijs)

“Floor heeft ons een aantal fasen van mijn zwangerschap gefotografeerd. Zo begon het met de aankondiging, daarna ‘buikfoto’s’ en foto’s van ons als stel bij 36 weken zwangerschap. Niks bleek Floor te gek. Met een flinke dosis geduld en humor werden deze bijzondere maanden door haar vastgelegd.. Zelfs toen het regende op onze foto-dag overtuigde Floor ons er met haar grote enthousiasme van dat het allemaal goed zou komen, en inderdaad; het resultaat was prachtig! Om de cirkel rond te maken maakte Floor onlangs ook foto’s van ons kindje. Diep onder de indruk waren wij er getuige van hoe Floor met een onbeschrijfelijk groot geduld ons kindje in verschillende houdingen fotografeerde. En het resultaat heeft ons diep geraakt. Lieve Floor, dankjewel is niet genoeg. Wij gunnen het iedereen om door jou op de foto gezet te worden!” (Rianne Wortel & Roel Geutjes)

“Een fotografie-sessie is niet iets dat je met grote regelmaat doet. Je kunt je zelfs iets ongemakkelijk voelen omdat je niet weet wat te verwachten en welk resultaat een sessie geeft. Bij MommersFotografie voel je je geen moment ongemakkelijk, want Floor maakt dat je helemaal jezelf kunt zijn waardoor de foto’s die ze schiet een echte afspiegeling zijn van wie je bent. Langzaam en gedegen leidt ze je naar poses die heel natuurlijk aanvoelen en met een goed oog voor details maakt ze prachtige shots. Dat alles ook nog eens met een grote glimlach erbij en dat maakt dat een fotosessie een feestje is. En de resultaten; prachtig!” (Anita Beecheno, bureau Kriel)

“Ik heb twee fotosessies bij Floor gehad. Één met mijn vriend samen en één met mijn familie. Beide keren was Floor op korte termijn beschikbaar, dat was erg fijn! Ze is flexibel qua locatie en denkt zelf ook mee voor mooie plekken. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en ze stuurde waar nodig, met als resultaat de mooiste, gekste en leukste foto’s! Kortom: Floor is gewoon echt een aanrader!” (Michelle Geniets)

“Voor de verjaardag van mijn dochter en schoonzoon was ik op zoek naar iets bijzonders. Ik wilde iets geven met foto’s van hun kinderen en kwam via een tevreden klant/collega bij Floor van MommersFotografie terecht. Heel geduldig en professioneel heeft Floor ruim anderhalf uur met onze 3 (!) kleinkinderen in de tuin de meest verschillende foto’s gemaakt. Ik geef het je te doen; ze waren (2x) 2 en 4 jaar! Het resultaat was fantastisch, we kregen de foto’s op een USB-stick en konden zelf uitkiezen welke we wilden laten afdrukken. We konden bijna niet kiezen, maar het is gelukt en de foto’s hangen trots in de huiskamer te prijken!” (Betty Splint-Vreugdenhil)

“Wat waren wij blij met de fotosessie die Floor bij ons kwam doen!! We vonden het heel erg prettig dat ze zo ontzettend goed aanvoelde hoe ze Boas gerust kon stellen en het resultaat van de shoot was geweldig. We hebben heel veel trotse familieleden blij gemaakt met de foto’s en we hebben heel veel complimenten gekregen over de prachtige plaatjes van onze kleine man! Tot slot waren we heel erg blij met de snelle service die Floor kon bieden!” (Marieke van Alfen)

“Op een bewolkte dag gingen Floor en ik op pad. Ik was, vanwege het weer, wat sceptisch. Floor juist helemaal niet. Zij wist precies wat, waar en hoe en zij begreep, zonder woorden, wat ik wilde overbrengen met mijn portretfoto voor op mijn website. Wat heerlijk; zo’n professional die je alleen maar hoeft te ‘volgen’. Ieder zijn vak. En Floor ‘verstaat’ het hare! (Saskia van der Storm, StormKracht)