Prijzen | Mommers fotografie

Dierbaren & Portretten €150,-

Met maximaal 5 familieleden, vrienden of kinderen op de foto? Deze gezellige fotosessie duurt ongeveer 1,5 uur en je krijgt 15 nabewerkte foto’s in hoge resolutie op een USB-stick. Met meer personen op de foto kan natuurlijk ook, dan betaal je €5,- p.p. extra.

Zakelijk portret €85,-

Bij een zakelijk portret maak ik ongeveer een half uur foto’s en krijg je 3 nabewerkte foto’s in hoge resolutie opgestuurd. Deze foto’s zijn ideaal voor het gebruik bij bijvoorbeeld social media en/of een eigen website.

 Mama’s €150,-

Zwanger? Wat leuk! Jouw zwangere buik is het beste te fotograferen tussen week 32 en week 36 van je zwangerschap. Deze fotosessie duurt ongeveer 1,5 uur en je krijgt 15 nabewerkte foto’s in hoge resolutie op een USB-stick. Meerdere zwangere buiken op de foto? Dat kan ook! Voor iedere extra buik betaal je €15,-

Mini’s €175,-

Voor de allerkleinsten neem ik extra lang de tijd om foto’s te maken. Uiteraard is er tussendoor ook ruimte om te voeden en/of te verschonen. Fotosessies van minimensjes kunnen het beste tussen de 5e en de 10e dag na de geboorte en ik raad je aan om dit al vooraf te plannen, zodat ik tijd vrij kan houden rond de uitgerekende datum! Deze fotosessie duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur en je krijgt 15 nabewerkte foto’s in hoge resolutie op een USB-stick.

 Lievelingen €150,-

Deze zogenaamde ‘loveshoot’ is speciaal voor verliefde stelletjes en is ook erg leuk om te doen voordat jullie gaan trouwen! Zo kunnen jullie vast wennen aan mij als fotografe en de foto’s kunnen worden gebruikt bij bijvoorbeeld de uitnodigingen voor jullie bruiloft. Deze fotosessie duurt ongeveer 1,5 uur en je krijgt 15 nabewerkte foto’s in hoge resolutie op een USB-stick.

Trouwen €800,-

Iedere bruiloft is uniek en bijzonder en wat vind ik het een eer om die voor jullie vast te mogen leggen! Voor deze prijs krijgen jullie 6 uur fotografie op jullie trouwdag en ongeveer 300 nabewerkte foto’s in hoge resolutie op een USB-stick. Natuurlijk vindt er van te voren een kennismakingsgesprek plaats om jullie wensen te bespreken en elkaar beter te leren kennen. Voor meer informatie, een offerte op maat en eventueel informatie over de kosten van een fotoalbum, neem contact met me op!

Fotopakketten:

Mama’s & Mini’s €275,-

Aanbieding! €375,-  
– Aankondiging zwangerschap (3 foto’s)
– Aankondiging jongen/meisje (3 foto’s)
– Mama’s fotosessie (10 foto’s)
– Mini’s fotosessie (15 foto’s)

Lievelingen & Trouwen €900,-

Voor uitgebreidere pakketten of vragen over de prijzen; neem gerust contact met me op via 06-24731948 of floor@mommersfotografie.nl!

 

* Prijzen zijn geldig per 01-01-2019 en kunnen ten alle tijden worden gewijzigd.

* Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. reiskosten van €0,30 per km. Reiskosten worden berekend bij fotosessies verder dan 15 km vanaf postcode 1412 EX.

* Tenzij je vooraf expliciet kenbaar maakt dat je daar bezwaar tegen hebt, betekent het boeken van een fotosessie automatisch dat ik de foto’s mag gebruiken voor promotie doeleinden. Hierbij kun je denken aan plaatsing op mijn website, social media en/of drukwerk.

* Het is niet toegestaan de foto’s te gebruiken voor commerciële doeleinden; de fotorechten blijven ten alle tijden van MommersFotografie.