Over Mommers Fotografie | Mommers fotografie

Welkom op mijn site!

Mijn naam is Floor Mommers, ik woon in Naarden met Mijn twee mannen; Duuk van 2 en Donald van 38. Ik ben werkzaam als zelfstandig fotograaf (MommersFotografie) en als pedagoog bij een kinderopvangorganisatie (SKBNM).
Ik hou van gezelligheid maar ook van rust, van ongezond eten maar ook van gezond leven, van Netflixen maar ook van buiten zijn. Ik hou vooral van mijn gezin, mijn familie en mijn vrienden en vind over het algemeen iedere dag een feestje.
Ik kan niet zeggen dat fotografie altijd al een passie was, maar ik heb wel mijn hart verloren aan het fotograferen van prachtige, liefdevolle, fijne, speelse, vrolijke, echte momenten.
Meer weten? Neem contact met mij op, dan drink ik graag een kop thee met je, want naast bovenstaande hou ik ook erg van ‘theemomenten’.
Veel liefs,
Floor

 Logo:

Mijn logo heeft meerdere betekenissen; MF staat voor MommersFotografie, maar ook voor mijn voor en achternaam (in omgekeerde volgorde, dat dan weer wel) Mommers, Floor. Ik heb het logo ‘gestolen’ van mijn camera, want daar staat het voor Manual Focus! Iedereen die een spiegelreflex camera heeft zal dus van nu af aan aan mij moeten denken als ze naar hun camera kijken, is dat niet gaaf?!

Werkwijze:

Ik werk graag met daglicht en fotografeer dan ook het liefst buiten op een mooie locatie (die zijn er genoeg te vinden in het Gooi en daar omheen!). Als je graag wil dat ik bij jullie thuis kom kan dat natuurlijk ook. Mail gerust om de mogelijkheden te bespreken! Ik hou erg van spontane foto’s, zelfs als dat in een geposeerde setting is. Pas als er spontaniteit is zijn de foto’s ‘echt’  en uniek.

Na de fotosessie krijg je +/- 15 foto’s. Deze zijn nabewerkt om de meest optimale foto’s af te leveren. Binnen drie week staan de foto’s op een USB stick en/of zijn afgedrukt in het gewenste formaat (bij een bruiloft is dit binnen 6 weken).

Tips voor zwangere buiken en pasgeboren baby’s:
* De beste periode voor zwangerschapsfotografie is tussen week 32 en week 36 van je zwangerschap.
* De beste periode om je pasgeboren baby op de foto te laten zetten is tussen de 6e en de 12e dag na de geboorte.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met me op!

Contact:

Mail naar floor@mommersfotografie.nl, neem een kijkje op mijn Facebookpagina of bel me op 06-24731948.