Over Floor

Fotograaf, pedagoog, moeder & vriendin

Mijn naam is Floor Mommers. Ik ben 39 jaar en woon in Naarden met mijn twee mannen; Duuk van 6 en Donald van 42. Ik ben werkzaam als zelfstandig fotograaf en als pedagoog bij een kinderopvangorganisatie (SKBNM). Ik hou van gezelligheid maar ook van rust, van ongezond eten maar ook van gezond leven, van Netflixen maar ook van buiten zijn. Ik hou vooral van mijn gezin, mijn familie en mijn vrienden en vind over het algemeen iedere dag een feestje.

Ik heb mijn hart verloren aan het fotograferen van prachtige, liefdevolle, fijne, speelse, vrolijke, oprechte mensen. Ik gun het je zo enorm om te genieten van foto’s van jezelf! Een foto is wat mij betreft namelijk niet alleen een herinnering voor later, het is vooral een ‘trots zijn op het nu’. En natuurlijk is het spannend om op de foto te gaan, maar geloof mij: íedereen vindt dat!

Mijn kracht ligt in het maken van connectie. Ik maak korte tijd deel uit van jouw wereld en dat kan alleen als wij elkaar kennen en jij je vertrouwd voelt bij mij. Deze connectie start (soms al ver) voor het starten met fotograferen, ik wil je leren kennen voordat ik foto’s van je maak. Het gaat mij om de beleving die jij (voor, tijdens en na) de fotosessie hebt en niet om de standaard ‘mooie plaatjes’. 

Durf jij je kwetsbaar op te stellen en die stap te zetten om voor mijn camera te staan? Supertof! We maken er samen iets prachtigs van!

Veel liefs, en tot gauw 💚