Over Floor

Fotograaf, pedagoog, moeder & vriendin

Mijn naam is Floor Mommers. Ik ben 36 jaar en woon in Naarden met mijn twee mannen; Duuk van 4 en Donald van 40. Ik ben werkzaam als zelfstandig fotograaf en als pedagoog. Ik hou van gezelligheid maar ook van rust, van ongezond eten maar ook van gezond leven, van Netflixen maar ook van buiten zijn. Ik hou vooral van mijn gezin, mijn familie en mijn vrienden en vind over het algemeen iedere dag een feestje. Ik heb mijn hart verloren aan het fotograferen van prachtige, liefdevolle, fijne, speelse, vrolijke, oprechte mensen.
Meer weten? Neem contact met mij op, dan drink ik graag een kop thee met je, want naast bovenstaande hou ik ook erg van thee!

Hoe anderen mij omschrijven
Vrolijk, spontaan, open, betrokken, vriendelijk, enthousiast, zelfverzekerd en een mensenmens.

Hoe mijn logo tot stand is gekomen
Mijn logo heeft meerdere betekenissen; MF staat voor MommersFotografie, maar ook voor mijn voor en achternaam (in omgekeerde volgorde, dat dan weer wel) Mommers, Floor. Ik heb het logo ‘gestolen’ van mijn camera, want daar staat het voor Manual Focus! Iedereen die een spiegelreflex camera heeft zal dus van nu af aan aan mij denken als ze naar hun camera kijken!