Your Beautiful Self weekend

Hét weekend waarin je weer meer van jezelf gaat houden!

 

 

Mijn naam is Floor Mommers en het is mijn missie om vrouwen door middel van fotografie met (meer) liefde naar zichzelf te laten kijken ❤️

 

Stel je eens voor…. Je wordt, samen met een klein groepje andere vrouwen, een weekend helemaal ontzorgd. Je hebt geen verantwoordelijkheden, behalve naar jezelf toe. Je gaat aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling, word je bewust van je (belemmerende) overtuigingen en leert van Krista Bonekamp (hoofdcoach bij Anders Kan) hoe je die overtuigingen om kunt buigen en uit je comfortzone kunt stappen; wat kan er allemaal veranderen als jij besluit om uit je comfortzone te gaan?

Bereid je voor op een weekend waarin je in je kracht komt te staan. Ik laat dat zien op de foto’s die ik van je maak. Als je die later terugziet kun je telkens opnieuw trots zijn op wie je bent!

Herken je dat? Dat je jezelf bekijkt door een vergrootglas? En dat je ook nog eens vooral kijkt naar wat er niet goed is aan jezelf? De gedachten die je over jezelf hebt zitten zo ‘ingebakken’ in je systeem dat je vaak niet eens bij ze stilstaat. 

Wil je met meer liefde naar jezelf kunnen kijken en gun jij jezelf een leven waarin je trots kunt zijn op wie je bent? Meld je dan nu (onderaan deze pagina) aan om meer informatie te ontvangen zodra de volgende datum bekend is.

 

In 2024 wordt het YBS weekend niet georganiseerd. Meld je aan voor de wachtlijst als je op de hoogte gehouden wil worden voor 2025!

Wat kun je verwachten van het YBS programma? 

Het Your Beautiful Self weekend bestaat uit verschillende onderdelen. Inbegrepen zit:
– twee overnachtingen op een prachtige plek midden in de natuur,
– twee keer ontbijt, lunch en diner,
– een goodiebag ter waarde van €75,-
– een fotoshoot met minimaal 3 prachtige foto’s van jezelf.

Maar nog belangrijker:
– je bent een weekend uit je eigen omgeving,
– voor alles is gezorgd dus je hoeft nergens aan te denken,
– je staat stil bij niemand anders dan jezelf,
– Je mag verbinden met mensen die voor precies datzelfde gevoel gekozen hebben,
– Je gaat aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling onder begeleiding van een professionele coach (Krista Bonekamp, hoofdcoach bij team Anders Kan),
– er is voldoende ruimte voor je eigen activiteiten (denk aan wandelen, hardlopen, krachttraining of yoga),
– je gaat aan de slag met het implementeren van jouw nieuwe inzichten zodat je daar ook thuis mee verder kunt,
– Je gaat naar huis met nieuwe energie en meer liefde voor jezelf!

Uit eigen ervaring weet ik wat een intens mooie ervaring het is om een heel weekend uit je eigen omgeving te zijn, met mensen die voor precies datzelfde gevoel gekozen hebben…… Mindblowing! Gun jij dat jezelf? 

Betaling via waardebepaling achteraf:

Ik heb er het volste vertrouwen in dat we met z’n allen zoveel voldoening uit het weekend gaan halen dat het financieel geen probleem gaat opleveren. Uiteraard zijn er kosten verbonden aan dit weekend. Denk aan de locatie, het eten en drinken, de organisatie en natuurlijk het inhuren van de professionals. 

Met elkaar komen we vast tot een bedrag dat deze kosten gaat dekken. Normaal gesproken kost deelname aan een retraiteweekend tussen de €500,- en €1.500,- maar wat ik nu ga doen is het volgende: 

Ik vraag na afloop van het weekend aan jou een bijdrage. Het is aan jou om daarin te beslissen wat je het waard vond. Wat heeft het jou gebracht?

Op z’n minst heb je een compleet verzorgd weekendje weg met 2 overnachtingen, 2 keer ontbijt/lunch/diner, een goed gevulde goodiebag en prachtige foto’s van jezelf. Maar ik geloof er oprecht in dat je er zoveel meer uit haalt dan dat; dat je nieuwe inzichten gaat opdoen, nieuwe dingen leert over jezelf en dat je mensen leert kennen die dezelfde mindset hebben. Mensen die je, ook (lang) na het weekend nog, kunnen inspireren.

Vind je dat €200,- waard? Dan maak je dat over. Vind je dat €1.300,- waard? Dan maak je dat over. Het is helemaal aan jou om daarin een keuze te maken. Misschien heb je net vakantiegeld binnen en heb je meer budget te besteden aan jezelf. Of is het vakantiegeld al op, heeft je wasmachine het begeven en is je bankrekening al zo goed als leeg. Doe wat voor jou goed voelt en mogelijk is. Het zou super mooi zijn als iedereen naar draagkracht kan bijdragen!

Op zondagavond (11 juni) ontvang je een betaalverzoek en kun je zelf het bedrag invullen. Een factuur ontvangen kan ook als je dat fijn vindt.

Na je inschrijving plannen we een online kennismaking in. Daarna ontvang je alvast een betaalverzoek voor €100,- als commitment aan jezelf en aan mij. We gaan er samen een fantastisch weekend van maken!

Kennismaken

Je hebt misschien wat vragen over het Your Beautiful Self programma. Past het wel bij jou? Wie komen er nog meer?

Ik wil ook graag zeker weten dat dit programma echt bij je past. Daarom heb ik met iedere deelnemer na inschrijving even een online overleg moment. Zie het als een kennismakingsgesprek; ik ben benieuwd wie jij bent en waar ik rekening mee mag houden. Maar jij hebt misschien ook vragen voor mij!? Daarom plannen we een gesprek in van maximaal een half uur. Online via Zoom, op een moment dat het jou uitkomt.

Wat wordt er van jou verwacht?

Het YBS weekend is bedoeld als een cadeautje voor jezelf. Twee dagen helemaal gericht op jou. Met elkaar maken we er een fantastisch programma van waar je nog lang met warme gevoelens aan terug denkt. Ik reken op je volledige aanwezigheid. Het gevoel als groep is erg belangrijk voor dit weekend. Je kent elkaar niet (en leert elkaar wel goed kennen!), daarom is het belangrijk om allemaal tegelijk deel te nemen. Iets later aankomen op vrijdagavond is mogelijk, maar vooraf al beslissen dat je bijvoorbeeld alleen de zaterdag aanwezig bent kan helaas niet. De intentie is om het hele weekend lang als groep door te maken. Dat is het leukste voor jezelf en voor de anderen.

Overigens is het niet zo dat we het hele programma alles samen doen. Er is genoeg tijd voor jezelf opgenomen. Ik vraag je vooral om jezelf te zijn met alle mooie kanten die je hebt!

Waarom kiezen voor het YBS weekend?

Een ‘retraite’ is nieuw voor je maar je bent eraan toe om de regie van je leven (weer) te pakken. Je hebt zin om een weekend weg te zijn en je onder te dompelen in persoonlijke ontwikkeling. Je gaat graag naar huis met een tastbaar aandenken van het weekend in de vorm van prachtige foto’s van jezelf. 

En dat is nog niet alles! Je gaat ook naar huis met een goodiebag ter waarde van €75,-. En dat zijn geen gratis samples of gesponsorde items; ik heb een goodiebag samengesteld met producten die ik vind passen bij het weekend en jou graag wil meegeven.

Maar de kern van een retraite is aandacht voor jezelf en persoonlijke groei. Ik heb het programma zo samengesteld dat er niet alleen een workshop-dag is die verzorgd wordt door Krista, een professionele coach, maar dat je ook aan de slag gaat met het implementeren van jouw inzichten zodat je daar thuis mee verder kunt.

Alles ‘gevangen’ in één compleet (foto) plaatje dus, een prachtig plaatje waardoor je met nieuwe energie en meer liefde voor jezelf naar huis gaat!

Het doorgronden van oude patronen in jouw gedrag en die ‘hacken’? Het ontdekken van het vuur in jezelf en dat verder aanwakkeren? Het aanbrengen van focus op jouw volgende stap en daar concrete acties aan verbinden? Of het verder groeien met jouw mindset? Dat vraagt om een sterke inhoudelijke begeleiding door een professional. Daarom heb ik Krista (coach) gevraagd om onderdeel uit te maken van het team dat het YBS programma gaan uitvoeren.

Krista stelt zich even voor:

Hoi! Ik ben Krista en werk als hoofdcoach bij Anders Kan. Ik coach vrouwen die zichzelf (deels) zijn kwijtgeraakt door werk, moederschap, het leven of een combinatie van al die dingen. Het zijn nogal wat ballen die we proberen hoog te houden, en misschien wel 1 van de grootste valkuilen van dit jongleren is jezelf compleet kwijtraken. Het is daarom mijn missie vrouwen bewust te maken dat ze zelf de regie kunnen nemen. Zodat zij het leven kunnen leiden zoals zíj dat willen. Naast het coachen, ben ik moeder van twee pubers. Dol op tuinieren en alles wat met natuur te maken heeft.
 
Ik heb super veel zin om jou tijdens het YBS weekend te ontmoeten. Tot dan!

 

Het programma ziet er grofweg als volgt uit:

Vrijdag: Tussen 17:30 en 18:30 aankomst op de locatie, daarna diner en kennismaken met elkaar.

Zaterdag: rond 09:00 ontbijten, van 10:00 tot 16:00 workshop onder begeleiding van Krista, met uiteraard een uitgebreide lunch tussendoor. 16:00 tot 18:30 vrije tijd, 18:30 diner en daarna een leuke avondactiviteit.

Zondag: rond 09:00 ontbijten, tussen 10:00 en 13:00 fotoshoots en daarnaast creatieve activiteiten om de nieuwe inzichten te implementeren in je dagelijkse leven. Om 13:00 lunchen en daarna rond 14:30 sluiten we gezamenlijk het weekend af.

Veelgestelde vragen

– Hoe groot is de groep?
De bedoeling is dat er 6 à 7 deelnemers meedoen. Daarnaast is Floor vanuit de organisatie altijd aanwezig en is Linda er om haar te helpen. Krista (coach) is er alleen op zaterdag.

– Ik heb een allergie/ dieetwens/ vraag.
Na jouw inschrijving plannen we op korte termijn een online kennismakingsgesprek in. Dan heb ik een beeld bij jou en jij beeld bij mij. Wel zo fijn! Alle bijzonderheden of wensen/eisen die wij (Krista, Linda en ik) moeten weten nemen we dan even door. Geef gerust aan wat je zou willen of wat je bezig houdt, dan houden we daar rekening mee.

– Waar is het?
Het Your Beautiful Self weekend vindt plaats op een schitterende locatie in Nijverdal (Overijssel). Midden in de natuur hebben we een plek helemaal voor onszelf als groep. Er is voldoende parkeergelegenheid. Mocht je met het openbaar vervoer komen dan kunnen we even bespreken dat we je ophalen bij een handig punt zodat je niet een heel eind hoeft te lopen. Omdat we iedereen vooraf spreken kunnen er wellicht ook mensen met elkaar carpoolen.

– Waar slaap ik?
Er zijn nog 4 slaapkamers beschikbaar met ieder 2 bedden. Bij jouw inschrijving kun je aangeven of je er echt problemen mee hebt als je de kamer moet delen met iemand, dan houden we daar rekening mee. Zijn er 4 deelnemers? Dan heeft iedereen een eigen kamer. Bij meer deelnemers moeten we dat met elkaar verdelen. Samen deel je de sanitaire voorzieningen zoals de douches en toiletten.

– Hoe lang duurt het weekend?
Houd rekening met verzamelen op de locatie op vrijdagavond rond 17:30. Op zondag aan het einde van de middag ben je weer thuis. Daartussen is alles verzorgd en hoef je nergens naar om te kijken.

– Ik kan helaas niet 9/10/11 juni, wanneer is de volgende editie?
In 2024 vind het YBS programma opnieuw plaats. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de locatie plannen we een nieuwe editie. Je kunt alvast je interesse laten weten via het contactformulier. Dat is geheel vrijblijvend maar wel zo handig omdat je dan als eerste op de hoogte bent van de nieuwe datum!